Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2012 17:26 - Карма и прераждане
Автор: sibillav Категория: Забавление   
Прочетен: 1647 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 29.03.2012 17:55


С Карма прераждането може да обясни защо добрите неща се случват на лошите хора, а лошите неща - на добрите. Дали е затова, че сме били наградени или наказани за действия от минал живот?Има много теории за прераждането на човека. Прераждането е вярата, че когато някой умре, той се преражда в друго тяло. Някои смятат, че не е задължително да се преродим в човешко тяло.

Според Пако Рабан смята най-много са се прераждали хората, които имат силно развита и удължена долна част на ушите. Колкото повече се преражда човек, толкова по-силен, по-умен и по- глъбен е в себе си. Хората с прилепнали или клепоухи като на магаре уши са се прераждали най-малко пъти и им предстои още много пъти да се прераждат, за да изпълнят мисията си.image


Някои монаси медитират в продължение на цял ден, за да могат да достигнат състоянието на върховно блаженство (нирвана) с цел да могат да избягат от колелото на прераждането. Според някои вярващи трябва да се опитате да сте възможно най-безгрешни в този живот, за да можете да се върнете в човешко тяло в следващия. Хроничните медицински проблеми, като астма, алергии, мигрена и много други, могат да отговарят много точно на терапията на миналия ни живот. Една от причините хората да искат да се върнат назад е да се елиминира физическата или емоционалната болка, а друга - желанието да се намали страха от смъртта или може би да се обясни повторението на необясними сънища.


Връщането към минал живот може да се постигне чрез техника на хипнотерапия, която може да ви свърже с един или повече предишни живота. Целта на връщането в предишен живот е да бъдеш в позицията на тръгване на пътешествие към достигането на скрити спомени от подсъзнателно ниво.
Когато стила на миналото ни поведение се третира с освобождаване на блокирани емоции или вина, предоставяйки ни се възможност да изпитаме самопознанието и свободата, можем дори да успеем да станем господари на собствената си съдба.


Хората, които имат малки и нежни ръце, са починали рано. Тези, които имат големи, груби ръце, са живели вече няколко живота и са усвоили голяма част от житейските си уроци. Никак не е случайно, че бог Шива е останал на древни рисунки с шест малки и къси ръце. Това ще рече, че той е бил един много мъдър човек, че се е прераждал най-много пъти и е знаел цялата истина за живота. Може би началото на хиромантията е започнало точно от бог Шива. И продължава до наши дни. Тези, които могат да разчитат живота по пръстите на ръцете, също са се прераждали вече няколко пъти.

Източник: magicaura.com/article/475/




Тагове:   човек,   прераждане,   карма,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - http://www. youtube. com/watc...
28.02.2012 17:39
http://www.youtube.com/watch?v=aOAnYCEzKHY
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sibillav
Категория: Рецепти
Прочетен: 800321
Постинги: 237
Коментари: 206
Гласове: 463
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930