Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2012 20:17 - Суровoядна диета на Анджелина Джоли
Автор: sibillav Категория: Рецепти   
Прочетен: 1850 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.03.2012 20:34


 image
Суровоядната диета отдавна е известна в света, но като начин за отслабване става популярна заради Анджелина Джоли . В интервю за едно от женските списания тя споделя, че тази диета я поддържа в 
страхотна форма. Същността на суровядната диета на Анджелина Джоли е ясна от заглавието - голяма част от продуктите трябва да се консумират сурови, без топлинна обработка. Така те запазват всичките си хранителни вещества и ценни свойства. В диетата има голямо разнообразие от зеленчуци, плодове, ядки, семена, сушени плодове, покълнали зърна, билки и подправки. Можете също така да ядете зърнени храни, сред които са особено полезни елда и овес, но не варени, просто се накисват във вода с мед и плодове.
  Анджелина Джоли съветва:   - За да бъде организма активен и силен, трябва да консумираме протеини, включително и животински. Затова когато диетата е с ниско съдържание на мазнини извара и кисело мляко, аз ям пиле и бяла риба на пара или печена във фолио. Два пъти седмично, винаги яжте морски дарове, в които освен протеин има и  много йод   - За да имаме активна обмяна на веществата, трябва да се пие много. Аз пия зелен чай, чиста изворна вода и сокове без захар. И ако трябва да губя и тегло използвам пречистващ чай. Харесвам чай от джинджифил, който пречиства и укрепва имунната система, и дава на    тялото сила и издръжливост   - Един добър начин да изгубите няколко излишни килограми - ям мюсли. Съветвам ви да си    купите някои зърнени култури в чист вид и да ги смесите по свой вкус , добавете сушени или пресни плодове, сок или кисело мляко, а след това ще имате едно вкусно и здравословно ястие   - За вечеря ми харесват студени супи, зеленчукови, като гаспачо. Отлично на вкус ястие, нискокалорийно и се приготвя много лесно   - За да отслабнете, не забравяйте да спортувате или отидете на фитнес. Това е необходимо за да запазим стегната кожата, особено ако загубим много от наднорменото тегло. В допълнение, спорта изгаря калории и загубата на тегло е още по-активена   - Понякога е трудно за една жена, както физически, така и психологически, в един момент да прекъсне сегашната система на храна и да премине към сурова. В такива случаи, можете да започнете  да ядете сурова храна веднъж дневно, например, за закуска или вечеря, когато ви е по-удобно.

                        Източник: dietite-knowledge.blogspot.com/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sibillav
Категория: Рецепти
Прочетен: 798992
Постинги: 237
Коментари: 206
Гласове: 463
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930