Постинг
22.04.2012 12:04 -
Вкусни крилца във фритюрник
Крилцата предложени на вниманието ви са изключителни,но и същевременно много вредни!Така,че само хора със здрави стомаси да продължат да четат и най вече да се въздържат да ги дегустират хора с поблеми със стомаха и сърцето-последните заради холестерола!
И така трябват ни:
2кг.пилешки крилца-охладени.
соев сос.
200гр.брашно от твърда пшеница.
сол на вкус но малко,заради соевия сос
Забъркване:
3-4 часа преди сядането на масата крилцата се почистват от остатъчна перушина/Ако има разбира сде ,но много често се случва/,обилно се поливат със соев сос и се оставят да почиват.
Неипосредствено преди пърженето/когато мазнината на фритюрника е готова за пържене/ се поръсват с брашното,разбъркват се и се поставят по 6 бр.в мрежичката на фритюрника.
Приятен апетит!
И така трябват ни:
2кг.пилешки крилца-охладени.
соев сос.
200гр.брашно от твърда пшеница.
сол на вкус но малко,заради соевия сос
Забъркване:
3-4 часа преди сядането на масата крилцата се почистват от остатъчна перушина/Ако има разбира сде ,но много често се случва/,обилно се поливат със соев сос и се оставят да почиват.
Неипосредствено преди пърженето/когато мазнината на фритюрника е готова за пържене/ се поръсват с брашното,разбъркват се и се поставят по 6 бр.в мрежичката на фритюрника.
Приятен апетит!
СЛАБОСТ - ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ
Русия е най-непримиримият и безжалостен ...
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...
Русия е най-непримиримият и безжалостен ...
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...
Няма коментари