Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2014 18:20 - АНТОН ТОДОРОВ : В БЪЛГАРИЯ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ИМА ЗАЧАТЪЦИ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 892 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Антон Тодоров: В България съвсем скоро ще има зачатъци на гражданска война Дата: декември 17, 2014

imageВ интервю за агенция „Блиц“, политологът Антон Тодоров споделя наблюденията си над сектор „Сигурност” и заключенията, до които е стигнал. Ето какво мисли експертът:

- Вижте, според мен нещата ще отиват още повече на зле. Аз изследвам и сектор „Сигурност” и имам определена експертиза в тази посока. Мога да кажа, че в България съвсем скоро ще има и някакви зачатъци на гражданска война. Тя вече се води в малките населени места, води се на местата, в които хората са оставени на произвола на циганските терористи, защото това, което правят циганските банди, си граничи с тероризъм.

- Факт е това, че ставаме свидетели всеки ден на издевателства над стари и самотни хора…

- Това нещо не е само в резултат на обществените промени в последните 1-2 години. Въпросът е как това да бъде променено. В този смисъл имам няколко конкретни предложения, които бих развил и работил да бъдат наложени. Едното от тях е да се разреши достъпът на широка маса от хората до лично, собствено оръжие. Вярвайте ми, че ако това бъде направено по начина, по който е в САЩ, в този смисъл подкрепям инициативата на Патриотичния фронт в тази посока, нещата в рамките на една година ще бъдат вкарани в поносими рамки. Второто нещо е задължително сред тези 63 000 служители на МВР, плюс още няколко хиляди, които дойдоха от Министерството на извънредните ситуации, да се направи една инвентаризация, така да се каже, и вместо 2/3 да са чантаджии, 3/4 от тях да отидат на терен. Това, разбира се, ще бъде съпровождано от голяма съпротива, но никой не казва, че нещата ще бъдат лесни. Третото нещо е медиен натиск, че ако щете и аналитичен, срещу тези разни комитети и документалисти по човешки права, които защитават всички други, но не и хората, пострадали от набезите на този тероризъм. Четвъртото е провеждане по възможност на периодични публицистични предавания, за да се коментират тези теми, като се изключи политическият език, а се наложи този радикален език, който ще търси вината в тези, които предизвикват проблема, а не в жертвите. Типичен пример е художникът Иван Опиц, който излежа 2,5 години от петгодишната си присъда, след като защити себе си и цяла една кооперация.





Гласувай:
3



1. dimat - Поздравления,г-н Тодоров!
19.12.2014 19:21
Имам ,обаче едно сериозно съмнение,че дебати в тази посока могат да минат без да се включи и политически език.Та нали политиката буквално наложи и толерира цялата тази циганска престъпност.Там е главата на змията и ако не се отсече,никакво решение на този проблем не може да има.Частичен може би,да.Само,че ,като имам предвид "качествата" на народа ни,едва ли нещо ще се получи.Просто българският етнос постепенно ще бъде елиминиран,без да окаже каквато и да е съпротива.

Затова,трябва да се отреже "главата на змията",но трябва да има и българи.А къде е Диоген?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10388436
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930