Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2012 09:54 - Уеб хостинг: Как да го изберем?
Автор: sibillav Категория: Бизнес   
Прочетен: 1225 Коментари: 0 Гласове:
2



 Имате уеб сайт и искате да го публикувате?  Добре дошъли в клуба. В днешно време изглежда, че почти всеки има някакъв уеб сайт, както и хиляди други които продължават да се стартират всеки ден. На фона на толкова голяма конкуренция не е достатъчно да се изработи сайт, а също така е нужно да се напълни с интересно съдържание. Другият въпрос, който изниква е как да изберем хост за нашата страница.

 

Популярен избор за начинаещ уебмастъри, а дори и опитни, е да се осигури безплатен хостинг план. Въпреки че безплатния хостинг е лесен за настройка, има и ограничения. Например не предлагат достъп до FTP, CGI-BIN. Също избора на име на домейна е силно ограничен. Това донякъде ограничава потенциала на вашия уеб сайт. Повечето източници за безплатен хостинг изискват също така да стартирате банери или изскачащи реклами на вашия уеб сайт, които могат да пречат на изгледа на вашата уеб страница и в крайна сметка да дразнят посетителите и  да ги прогонят. И накрая, безплатния хостинг има много малък дневен лимит на честотната лента, така че ако успеете да генерирате много трафик, най-вероятно ще надхвърлите определената честотна лента и вашия сайт ще бъде временно спрян.

 

Какво да правим тогава?  Най-разумното е да се огледаме за платен уеб хостинг. Уеб хостинг компаниите, които искат пари за техните услуги са в изобилие в Интернет. Първо да започнем с тези, които  претендират да предложат на света хостинг само за $ 1 на месец. Внимавайте много с такъв тип хостинг, защото тези дружества често предлагат оферти, които не могат да изпълнят. Твърдението, че предлагат 24/7 поддръжка по електронна поща, понякога се оказва 0/0 поддръжка по електронна поща. Също така трябва да сме подготвени за чести прекъсвания, тъй като те рядко имат свои собствени  сървъри - в повечето случаи са наели място от някои други уеб сървъри, върху които те нямат контрол. В резултат на тези прекъсвания е вероятно да загубите по-голямата част от  посетителите, както и трудно спечелените резултати в търсачките.

Поука: ако надеждността и успеха на вашия уеб сайт са важни за вас, избирайте внимателно на кого да поверите вашия уеб хостинг.

Източник:ho-www-me.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html



Тагове:   как,   hosting,   уеб хостинг,   WEB,   избор,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sibillav
Категория: Рецепти
Прочетен: 797110
Постинги: 237
Коментари: 206
Гласове: 463
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031